2015. február 23., hétfő

Arcfetés, csillámfestés Budapesten

Arcfestés, testfestés, UV festés, csillámtetoválás Budapesten és környékén

Szeretnéd a különleges alkalmakat feldobni valamivel, ami biztosan mindenki számára emlékezetessé és örömtelivé teszi azt mások számára is? Zsúrt szervezel gyermeked szüli- vagy névnapjára, és félsz, hogy mivel fogod a kis ugri-bugrikat lekötni annyi időn keresztül? Vagy esetleg céges rendezvényre, vásárokra,  keresel valakit, aki feldobja a hangulatot, és színesíti a repertoárodat?  JÓ HELYEN VAGY!

A gyerekek és felnőttek körében is nagyon népszerű az arcfestés, hiszen ilyenkor időlegesen valaki más bőrébe bújhatunk, lehetünk hercegnők, szuperhősök, állatok, illetve bármik, amit csak megálmodunk. A csillámtetoválás is szuper trendi, gyermekednek biztosan nagy örömet és népszerűséget szerzel a kis barátai közt egy ilyen programmal.

ÚJ szolgáltatás: UV-alatt világító NEON FESTÉS!!!Nagy népszerűségnek örvend külföldön az UV festés, ami szerencsére kezd Magyarországra is bejönni, igaz, a mai napig csak kevesen vállalják az elkészítését. Szórakozóhelyekre, partikra, rendezvényekre, iskolai bulikba jó választás, hiszen az UV fény alatt világít a festés, így igazán különleges hatást érhetünk el. Természetesen az UV festést is kozmetikai minőségü, tesztelt, bőrbarát profi termékekkel készítem


Hívj bizalommal: +3630/542-3790
Vagy látogass el képekért, részletekért a honlapomra: http://arcfestesbudapesten.weebly.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése