2015. december 10., csütörtök

Ünnepi céges rendezvényeken voltam arcfestő és csillámtetováló


 
Ünnepi céges rendezvényeken voltam arcfestő és csillámtetováló

Az elmúlt héten rengeteg megkeresésem volt különböző cégektől, hogy a Mikulás-ünnepségükön vegyek részt arcfestőként, és csillámtetoválást is készítsek a gyerekeknek, így egy hétvége alatt több céges rendezvényen is részt vettem arcfestőként és csillámtetoválóként, amit nagyon élveztem. Mindig jó a Mikulással találkozni, és látni az örömet a gyerekek arcán, amikor arcfestéssel átalakulnak valakivé vagy valamivé. Az idei slágerek a Frozenes festések voltak, jégkirálynős festést kért sok kislány, lehetőleg sok csillámmal vagy strasszokkal. :)

 Népszerűek voltak a díszes, színes, szivárványos arcfestéses minták is.
Csillámtetoválásokból a fiúk a vadabb formákat kérték, mint pl. pók, autó, denevér, a lányok pedig az ünnepre hangolódva inkább Karácsonyias mintákat választottak, legalább 3 színű csillámporral.

Ha te is kipróbálnád, vagy szeretnéd, hogy a ti cégednél is legyen hasonló arcfestéses móka, hívj: Török Anna 30/ 542 3790
Ha csak érdeklődsz az arcfestés, csillámtetoválás, gyerekzsúrok rendezése iránt, látogasd meg honlapomat, ahol sok képet és referenciát találsz a 'Képek' menüpontnál.
arcfestesbudapesten.weebly.com






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése